Wat stond er eerder op ons menu?
Wij maken ons menu op basis van de seizoenen en gaan altijd voor de meest verse producten van lokale leveranciers. Ons menu is met zorg samengesteld door onze chefs en is, volgens ons, om je vingers bij af te likken.
Bij het bestellen van de tickets kan je kiezen voor de vegetarische optie en eventuuel doorgeven of er dieetwensen of allergieën zijn.
Starter
Corn Chowder
Een romige maïssoep vol met smaakvolle najaarsgroenten zoals pompoen en wortel, afgetopt met een knapperige, licht gezouten popcorn. Een verrassende combinatie van zoete en hartige smaken die perfect past bij het seizoen.
Hoofdgerecht
Frank's Brisket
Malse brisket geserveerd met romige smashed zoete aardappel, een frisse tomaten-mangosalsa en gegrilde seizoensgroenten. Een perfecte balans tussen rokerig, zoet en hartig, vol rijke smaken die samenkomen op je bord.
(Vegetarische optie)
Vegi Celeriac Steak
Een sappige knolselderijsteak met romige smashed zoete aardappel, frisse tomaten-mangosalsa en gegrilde seizoensgroenten. Een smaakvolle en kleurrijke vegetarische combinatie die elk gerecht naar een hoger niveau tilt.
Dessert
New York, New York Cheesecake
Een romige, fluweelzachte New York cheesecake met een knapperige bodem, afgetopt met een friszoete coulis van rood fruit. De perfecte balans tussen rijk en fris voor een heerlijk afsluitend dessert.
Starter
New York Pastrami
Malse New York Pastrami met salade van zuurkool, dressing van mosterd en Rotterdamse kaas met crostini.
(Vegetarische optie)
The Big Pear
Een malse vegetarische carpaccio van peer, honing en burrata van onze lokale leveranciers.
Hoofdgerecht
Frank's Brisket
Malse kalfs brisket geserveerd met romige creme van wortel, geroosterde krieltjes met een chimichurri. Een perfecte balans tussen rokerig, zoet en hartig, vol rijke smaken die samenkomen op je bord.
(Vegetarische optie)
My Way Dry-aged BeetSteak
Een speciaal voor deze avond dry-aged bieten steak geserveerd met romige creme van wortel, geroosterde krieltjes met een chimichurri. Een smaakvolle en kleurrijke vegetarische combinatie.
Dessert
Sinatra’s Velvet Delight
Trifle van fluweelzachte witte chocolademousse, huisgemaakte pompoenjam, romig vanille-ijs en een knapperige hazelnootcrumble – een perfecte harmonie van zoet en hartig.
DRinks
Het feest begint feestelijk met een mooi glas bubbels en er is ook een non-alcoholische optie beschikbaar.
Op tafel staat water, plat of bruisend.
Overige drankjes zijn niet inbegrepen bij aanschaf van een ticket.
Bij voor- en hoofdgerecht bieden we u een advies voor wijn of bierparing, maar u kunt natuurlijk ook zelf een drankje of een fles naar keuze uitzoeken om de smaken van de gerechten te versterken.

Dieetwensen:
Bij het bestellen van je ticket kan je je dieetwensen doorgeven zodat wij er rekening mee kunnen houden. Zo horen wij het graag als u de voorkeur heeft voor een vegetarische maaltijd. Zo kunnen we gericht inkopen en voorkomen we verspilling.
Geef vooral op de avond zelf ook extra nog aan dat u een allergie heeft.
Menu:
We stellen voor elke show een bijzonder menu dat perfect aansluit bij de unieke sfeer van de show en het seizoen. Elk gerecht is met zorg bereid en bevat alleen de meest verse, lokale ingrediënten, met een passie die je proeft in elke hap. Laat je verrassen door de creativiteit en vakmanschap van onze topchefs en geniet van smaakvolle hapjes, feestelijke welkomstbubbels, en verfijnde gerechten.