top of page

Dinnershow Menu

Starter

New York Pastrami

Malse New York Pastrami met salade van zuurkool, dressing van mosterd en Rotterdamse kaas met crostini.

The Big Pear (vega)

Een carpaccio van peer van onze lokale leverancier.

Main

Frank's Brisket

Malse kalfs brisket geserveerd met romige creme van wortel, geroosterde krieltjes met een chimichurri. Een perfecte balans tussen rokerig, zoet en hartig, vol rijke smaken die samenkomen op je bord.

My Way Dry-aged BeetSteak

Een speciaal voor deze avond dry-aged bieten steak geserveerd met romige creme van wortel, geroosterde krieltjes met een chimichurri. Een smaakvolle en kleurrijke vegetarische combinatie.

Dessert

Sinatra’s Velvet Delight

Trifle van fluweelzachte witte chocolademousse, huisgemaakte pompoenjam, romig vanille-ijs en een knapperige hazelnootcrumble – een perfecte harmonie van zoet en hartig.

bottom of page